Lyhyitä

Minäkin Euroopassa asuessani haaveilin käyväni Kuubassa ja Havannassa eritoten vielä fideleiden aikana. Mutta kas, muutama vuosi Brasilian Manauksessa muutti mielen.
Että miksi ihmeessä haluaisin köyhästä, likaisesta ja sekasortoisesta kaupungista toiseen samanlaiseen lomalle. Yrittävät aina huijata täällä ja tottakai sielläkin varakasta turistia.

Käymättä siis jäi.

Ostin joskus aikoinani Ecco-kenkiä koska jalkani pitivät niistä.

Kerran vastikään ostettu kenkäpari hajosi hetimiten. No kävelin kauppaan jossa olin kaupat tehnyt ja halusin uudet samanlaiset. Laatu saattaa olla vaihtelevaa jos kontrolli ontuu.
Tiesin myös, että tuotevastuu on ensisijaisesti myyjällä.

Kauppias oli vanhempi herra joka kiukkuisena totesi, että lähetä kenkäpari tehtaalle, se on niiden vastuulla.
No toki viimekädessä on mutta asiakkaan suuntaan vastuu on kauppiaalla.

Enpä ole sen koommin Eccoja ostanut. Enkä osta.

Brasiliaan muutettuani katselin autoa ja päätin ostaa Mitsubishi TR4:n. Kävelin kauppaan ja myyjä tarjosi mustaa hyllystä, sanoin että kun kerran valita saa niin otan vihreän. Se lupasi hommata.
Kun sovittua soittoa ei muutaman viikon jälkeen kuulunut niin marssin liikkeeseen kyselemään tilannetta. Vastaus oli, että se sun autos ei tullut mutta tuossa olis yks musta.. kävelin ulos. En tule Mitsubishiä ostamaan. Ikinä.

Samalla logiikalla:

Kun sinne eduskuntaan on valittu toistuvasti samat ihmiset ja Suomen talouden tila on se mikä se on ollut jo muutaman vuoden niin ajattelin äänestää vaihteeksi jotakuta mielestäni fiksua sieltä listan häntäpäästä.

Eli en niitä kärkiehdokkaita. Nehän on jo kyntensä tylsyttäneet siellä.

Tarkoitukseni on valita joku hoksaavaiseksi tietämäni ja pitää häneen myös yhteyttä tulevan kauden aikana. Kysellä syitä päätöksille ja myös antaa rakentavaa palautetta ja näkökulmia.

Eija-Riitta Korhola olisi ollut ehdokkaani mutta hän ei ole raveissa mukana, täytyy katsella joku toinen puoluekannasta riippumatta. Siis joku toinen fiksu, mielellään myös älykäs.

Niitä jo punnittuja mutta köykäiseksi havaittuja en äänestä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s